Uw geboortelijst samen stellen.

Alle praktische info over geboortelijsten.

Uw geboortelijst samen stellen.

Een kindje kopen, laat staan je allereerste, dat roept wel wat vragen op. Wij nodigen je dan ook van harte uit bij Little Me. Wij staan klaar om jou te helpen met al je kleine en grote vragen over je zwangerschap, je baby & je geboortelijst ...

 

1. Wanneer legt u een geboortelijst aan?

Wij stellen een termijn voor van drie tot vier maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Wanneer u tijdens de zomervakantie gaat bevallen, neemt u best een maand extra. Deze termijn laat ons toe om de producten die niet voorradig zijn, te bestellen. U kunt bovendien vroeger bevallen en de leveringstermijn van sommige artikelen kan oplopen tot 10 weken. Voor het opmaken van de geboortelijst maken wij graag een afspraak. Het aanleggen van een geboortelijst duurt ongeveer 2 uur. Stuur ons een e-mail ([email protected]) met de dag (voor- of namiddag) waarop u wenst langs te komen. We nemen zo vlug mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

2. Hoe wordt de geboortelijst aangelegd?

U kan zelfstandig uw geboortelijst aanleggen of wij helpen u bij de keuze van de artikelen die uw wenst en wij geven u ook deskundig advies. Eenmaal je uw geboortelijst hebt samengesteld krijgt u na ongeveer 1 à 2 weken uw geboortelijst per email doorgestuurd.  U kan deze nog altijd aanvullen mits inachtneming van de leveringstermijn? U kan ook een geboortelijst samen stellen enkel uit cadeaubonnen, dan kan u naar hartelust komen shoppen voor wat u nog nodig heeft.

3. De geboortelijst

Op uw geboortelijst plaatst u eerst alle artikelen die u denkt nodig te hebben, voorzie voldoende artikelen in verschillende prijsklassen zodat familie en vrienden een geschenk naar eigen smaak en budget kunnen kiezen. Cadeaubonnen zijn dan ook een must have voor mensen die geen geschenk vinden naar hun budget, zo biedt u en de schenker een maximale flexibiliteit. Wij geven u dan ook gratis visitekaartjes met de login van uw geboortelijst om bij uw geboortekaartjes te voegen. Aangezien een geboortelijst eigenlijk ook een bestelling is, vragen wij een waarborg van €100,00 (Niet terug te vorderen bij annulatie.) Voor meubelen en maatwerk word een apart voorschot gevraagd. (De waarborg wordt bij het afsluiten na de geboorte verrekend of teruggegeven) U bent bevallen, wij vernemen de geboorte van uw kindje(s) graag zo snel mogelijk met een geboortekaartje. Uw geboortekaartje komt dan zo snel mogelijk aan uw geboortekastje te hangen zodat familie en vrienden gemakkelijk een geschenkje kunnen kiezen. Vanaf kennisname van de geboorte wordt de lijst op het internet voor u en uw schenkers toegankelijk.

4. Aankopen op uw geboortelijst

Uit de geboortekastjes achteraan in de winkel kunnen familie en vrienden een geschenkje kopen en eventueel meenemen. De artikelen van de lijst bevinden zich in de winkel (behalve de grotere stuks die als thuis geleverd werden) en elke schenker kan een keuze maken uit de geschenkenlijst. Wij verpakken uw geschenk in een mooi geschenkpapier. Voor elke geschenk kan men een factuur vragen ook voor de online aankopen. Little Me blijft eigenaar van de aangekochte goederen tot de volledige betaling van de aankoopprijs. Dit is ook van toepassing op de aankopen via uw relaties. (Bij niet betaling van geschenken kan de lijst niet afgesloten worden.) Omruiling van een artikel (waarvoor geen aankoopverplichting geldt) kan binnen een termijn van 14 dagen na aankoop gebeuren. De artikelen dienen zich te bevinden in de originele verpakking en mogen niet gebruikt zijn. Om omruilingen van een groter aantal artikelen te vermijden is het aangewezen om gebruik te maken van cadeaubonnen.

5. Één gratis levering.

Bij Little Me bieden we u 1 gratis thuislevering van al uw grote spullen, zodat je niet zelf hoeft te sleuren met de zwaarste spullen. Onze technieker leverd alle meubilair maar monteerd dit ook voor onze klant een extra service om de zwangerschap net iets meer te verlichten. 

6. Bestellen via het internet

Uw geboortelijst staat vanaf de geboorte online op de website www.littleme.be/geboortelijst Alle bestellingen via de website worden (naast de winkelverkopen) in de computer geregistreerd. Op onze website vindt u dus een volledig bijgewerkte lijst met beschikbare artikelen. De verkochte artikelen staan aangeduid en zijn niet meer voor verkoop beschikbaar. De schenker logt in op de lijst door de voornaam van uw kindje, zonder spaties, accenten en leestekens, in te vullen als login. Het wachtwoord is de naam van de ouders in de vorm van vader&moeder. De schenker kiest één of meerdere artikelen of een cadeaubon voor een bedrag naar keuze en kan voor de betaling kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden.

7. Hoe lang blijft een geboortelijst openstaan?

Een geboortelijst loopt vanaf het moment dat ze geregistreerd is tot ongeveer twee maanden na de geboorte. De meeste cadeaus worden trouwens de eerste weken gekocht. U kan ook wachten tot na de babyborrel. (dit na overleg met ons) Na deze periode sluit u, op afspraak, uw geboortelijst af. Er is geen aankoopverplichting voor de resterende producten van de lijst behalve voor kledingstukken, textiel, promotieartikelen en specifiek voor uw lijst bestelde goederen (kinderwagen en toebehoren, kinderautozitje,…).De bestedingsbon van 10 % wordt berekend op de aangekochte artikelen van de geboortelijst na het afsluiten van uw lijst en uw persoonlijke aankopen. Solden, promotieartikelen en aankopen op andere geboortelijsten kunnen niet afgerekend worden met de bestedingsbon van de geboortelijst. Uw cadeaucheques en bestedingsbon zijn een jaar geldig na uitgifte. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies van de cadeaucheques en de bestedingsbon. Bij het afsluiten wordt de waarborg van de geboortelijst terug betaald en krijgt u nog een mooie attentie!